torsdag 21 juni 2012

första undervisningsveckan

avklarad idag. Dessutom har både P och jag haft varsin privatlektion i kinesiska. Har inte många rätt på uttalsdiktamen...

Ska se om det funkar att lägga in lite bilder här så småningom. Vi har ju alldeles nyss lyckats att få till vårt internet. Det var inte det lättaste direkt, men nu funkar det riktigt bra.

Var på en promenad i en av parkerna i närheten på eftermiddagen. Jättehärlig temperatur ute. Sedan åt vi middag utomhus vi "vår" restaurang här på campus. Idag beställde vi någon slags hotpot som ´nog var i det starkaste laget, men annars är det helt ok mat där. De har det mesta: grisinälvor, groda, sniglar, hund, kyckling, biff och massor av olika grönsaksrätter.

Vi har börjat planera lite småturer för helgerna, dra i trådarna....

Vi blev oplanerat lediga nu i fyra dagar. det är någon slags drakbåtsfestival i helgen, så vår lärare ville vara ledig på måndag.

Fick svar på sista tentan idag också. Det gick riktigt bra till och med. Nu är alla kurser avklarade från första året på MR-programmet, ifall jag skulle vilja ta fortsättningskurser, eller gå andra året längre fram. Planen för hösten är ju annorlunda, men inte så långt därifrån :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar