måndag 13 augusti 2012

tillbaka i Sverige

Vi kom hem i fredags kväll. Hemresan var lång, två dygn försenad, men gick efter omständigheterna riktigt bra. Så gott med hämtpizza från Mamma Mia. Så skönt att vara hemma igen. Tjejerna började direkt plocka med sina saker och var så nöjda med att vara hemma igen. M kramade sin älskade Wawa som fått stanna hemma i Sverige.

Lördagen gick åt till tvätt och fix, men är fortfarande inte färdig. Det är mycket fix eftersom vi haft lägenheten uthyrd under tiden vi var borta. Jag måste möblera om och fixa i våra garderober för att det ska bli den ordning vi hade innan vi åkte.

 
Här är det 7 ljus i tårtan. Hemma i vår gamla lägenhet i Linköping. Nu är det alltså snart dags för 9 ljus. Finaste T blir nio år i september :-)
Igår söndag åkte vi till Vingåker. Vi fyndade en del på Vingåker Factory Outlet. Vi köpte också skålar och assietter på Vitala outlet. Sedan åkte vi till farfar och B i Eskilstuna och hämtade vår post som de tagit hand om medan vi var i Kina. Tjejerna leker hela tiden. Vi fick tvinga ut dem en stund på eftermiddagen på sparkcykeltur här ute på gården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar