måndag 30 juli 2012

pluggar kinesiska

till vårt final test på den här kursen. Det verkar som att provet blir redan på torsdag, så det är inte mycket tid kvar att plugga. Men jag får göra ett försök att repetera så mycket jag hinner. Det är så varmt på eftermiddagarna att det är nästan ingen idé att plugga förrän det blir mörkt ute. Idag var det nog ca 35 grader i skuggan och barnen har ingen matlust vid lunch, så de får inte i sig så mycket. Det resulterar i trötta, griniga, hungriga, gnälliga barn som hela tiden bråkar med varandra.

Middagen blev alltså på pizza hut (idag igen) men barnen åt massor i airconditioned miljö och piggnade till betydligt och blev riktigt trevliga (om än något speedade).

På fredag åker vi till WuZhen. Vet inte riktigt helt hur det kommer funka att ta sig dit än, men vi kommer nog dit, med buss på något sätt. Det blir det sista reseäventyret här i provinsen. Jag börjar känna mig färdig med Kina och längtar efter Stockholm. Hoppas hinna lite somriga saker innan allt kommer igång, men vi får se hur jetlegged vi blir den här gången. På barnen brukar det sitta i ganska länge innan de är i normala gängor. Men eftersom skolan börjar 15/8 för dem så finns det en möjlighet att det ordnar sig av sig självt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar